Известие

Collapse
No announcement yet.

Споделете за "читав" сервиз в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Споделете за "читав" сервиз в Бургас

Здравейте. Моля феновете на Алфа в Бургас да ме насочат към добър сервиз. Имам проблем с "хлопане на предницата”, който до сега ми струва много нерви и смяна на Горен носач, тампоните на двата долни носача + парички. Промяна в хлопането няма. Майсторите ме увещават, че "поне не е излишно направеното"
    Другия ми проблем е с паленето. Пали, но след доста въртене. Може би 2 Х 5-6 секунди.След като запали работи много добре.Няма колебания в обороти и пр.След елкон смених свещи + лули на 2 от тях + бензин 100 октана ОМВ - промяна няма.Сега "майстора" ме кара да сипвам добавка Redex за почистване на дюзите .
    Има ли с подобни проблеми?
    Предложения за сервиз?
    Alfa romeo 156 1.8 TS 99`

ЦУРК-а
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

по-евтино ще ти излезе ако отидеш при Бобо или Тони от Ванто....
      няма майтап поне няма да имаш ядове

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

За Цурка само се сещам къде са сервизите.
        Бобо или Тони от Ванто - те това не знам къде е .От многото четене из форума се сещам за софийски сервиз на Бобо с добри отзиви без едно -две изказвания де Ама то на всички не може да се угоди.

Comment

Първоначално публикувано от ne0
          по-евтино ще ти излезе ако отидеш при Бобо или Тони от Ванто....
          няма майтап поне няма да имаш ядове
          Е ако е за кормилен накрайник, пак до София ли да ходи бе?!
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

а два скъсани маншона, ръжда, запек, скъсан накрайник, канавка ..... как ти звучат

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз престанах да експерементирам с бургаските сервизи. Ако нещо толкова спешно се наложи - сервиз Сузуки. Иначе правиш си една екскурзийка до София и ти е мирна главата след това.

ПП Кажи на майстора да ти провери стабилизиращата щанга
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Днес ходих до Цурка.Утре ще ме приемат за хлопанията по предницата.Варианта за София ме блазни, но и там гаранция че ще се оправи "от раз" едва ли има.А по хотели не ми се занимава.А и самата София хич не ми е позната.Пътуването не е проблем обаче Ако не се разреши и проблема с паленето може и да ходя до столицата.И без това искам да взема един ксенон кит от там.

Comment

Пиши кво стана има ли развитие по твоя въпрос.
                  Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Въпроса с предницата е висящ.В сервиза на Цурка след около час обстоен преглед ( лашкане, натискане с лостове и щанги , разкарване по бабунки и павета) не откриха нищо сериозно.Само един раздит тампон който свързва края на колекторните тръби със скоростната кутия (май).След смяната му положението ми е същото.Може и да съм предирчив откъм комфортно возене заради предишната ми кола цитроен ксантия.До проблема със запалването не съм стигнал.

Comment

Бърз отговор !
                      Тропане:Тампони на стабилизираща щанга
                      Аз бях така в сервиза първо ме накараха да сменя горни носачи после долни и пак тропа,накрая тампони на стаб. щанга и войля
                      Спи града и селяните в него !!!
                      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Специални благодарности на Vovata.Днес направо си взех два тампона за щангата и двете биалетки .Отидох в сервиз и въпреки уверенията им че едва ли е от това ( искаха да сменят и останалите носачи + тампони за тях) ги смениха.Сега всичко е 6 по предницата.Остава да реша проблема с паленето .

Comment

Working...
                        X